A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
 

Voorwoord Millingen aan de Rijn

 

U bevindt zich in de laatste versie van de digitale gemeentegids van de ‘Gemeente Millingen aan de Rijn’. En ook echt de laatste, want vanaf 1 januari 2015 bestaat deze gemeente niet meer, maar maakt deel uit van een nieuwe gemeente, samen met de gemeenten Groesbeek en Ubbergen.

 

De volgende digitale gids zal er anders uitzien en een andere naam dragen. Welke dat definitief wordt is op dit moment nog niet duidelijk, omdat we dat aan onze inwoners vragen in het referendum dat gelijktijdig met de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 wordt gehouden.

 

Wat niet verandert is het karakter van dit dorp. Er staat weer het nodige in de planning, zoals het grootscheeps afscheidsfeest ‘Millingen Bruist’ waar veel verenigingen en mensen hopelijk aan mee gaan doen, en dat gepland staat voor september 2014. De Millingse verenigingen staan ook straks weer garant voor veel sport, spel, muziek en plezier en de mensen staan gewoon voor elkaar klaar zoals nu ook.  Want het zijn de mensen die onze gemeenschap maken, welke gemeentenaam er ook onder de dorpsnaam op het kombord staat.

 

Steeds meer dienstverlening -en ook ander verkeer- gaat via internet en tegenwoordig ook social media. De gemeente Millingen aan de Rijn, en straks de nieuwe gemeente, gaat steeds meer die weg op, om u beter en zoveel mogelijk doorlopend van dienst te kunnen zijn. Ook deze service valt daaronder. Veel plezier en gebruiksgemak gewenst!

 

 

H.W.C.G. Keereweer

Burgemeester van Millingen aan de Rijn

 
File meldingen
Nieuws meldingen
Milingen aan de Rijn72.jpg